U centru Rijeke uskoro se otvara novo gastro mjesto! Riječ je o wine bistrou Hidden, iza kojeg stoji chef Deni Srdoč, u čijim jelima smo dosad mogli uživati samo u fine dining restoranu “Nebo” u sklopu hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort&Spa.
View this post on Instagram
Doznajemo da će se Hidden bistro baviti kreiranjem jela po sezonskim namirnicama, koje će se odlično slagati uz vina poslužena u restoranu.
“Ideja je doslovno da se chefovi upute ujutro do Riječke tržnice i uzmu sve što im treba za taj dan. Tako će biti sve na nivou, uz kontrolu održivosti bistroa.” – chef Deni Srdoč, vlasnik i investitor Hidden bistroa
View this post on Instagram
Vinska karta novog riječkog bistroa će brojati oko 150 različitih etiketa vina. koja će dolaziti iz Hrvatske pa sve do novog svijeta, tako da se mogu zadovoljiti svi ukusi gostiju. Također, vina će se moći uz konzumiranje u bistrou uzeti i kući, ali po povoljnijim cijenama.
Cijeli koncept kao i jela, potpisuje chef Deni Srdoč.
Vodit ću Hidden bistro te educirati i razvijati izvrstan tim, koji će pripremati jela i postaviti novi standard bistroa u Rijeci. Nebo restaurant će i dalje biti mjesto gdje ću ja kuhati i provoditi većinu svoga vremena. Moja je želja stvoriti nove kuhare, koji će se kroz bistro moći izraziti i stvoriti svoj put.
Projekt me iznimno veseli, jer u Rijeci fali ovakav tip bistroa te sa svojim stilom rada će biti podoban za sve koje zanima fina inovativna bistro hrana i dobra vinska karta.
View this post on Instagram
Svi ljubitelji vrhunske gastronomije moći će uživati u izvrsnoj bistro hrani, uz veselo osoblje koje je educirano kako o hrani, tako o vinima.
Hidden bistro moći će primiti oko 50 gostiju te će raditi pet dana tjedno, uz iznimku prvog dana u mjesecu kada će biti zatvoren.
Planirano otvorenje predviđeno je polovicom travnja, a svatko tko ima želju postati dio tima, može se javiti na mail: deni.srdoc@gmail.com.
Jedva čekamo otvorenje!
View this post on Instagram
Autor: Extravagant
Foto: Instagram