Još nas jedan dan dijeli od najromantičnijeg dana u godini. U nestrpljenju čekamo trenutak kada ćemo svoju srodnu dušu, razveseliti posebnim poklonom i provesti nezaboravno veće uz romantičnu glazbu na nekom predivnom mjestu.
Gdje i kako provesti dan sa voljenom osobom? Mi predlažemo neko intimno mjesto uz izvrsnu hranu i ugodan ambijent. Rijeka je inače bogata raznolikim ponudama, a što nam za najljepši dan u godini nude restorani u gradu, saznajte u nastavku.
A Modo Mio

Poznati restoran A Modo Mio pripremio je posebnu ponuda za Valentinovo. Pa tako možete birati između ribljeg i mesnog menija. Cijena po osobi iznosi 190,00 kuna, a rezervirati možete na telefon 092 350 6861.
Riblji meni: Predjelo – Marinirani škampi notama naranče i mente na podlozi od ricotte
Glavno jelo – File orade u mediteranskoj kupki i cremoso od palente
Desert – Il dolce bacio (tris)
Mesni meni: Predjelo – Tatarski na temperiranom maslacu
Glavno jelo – Biftek u coulisu od Chiantija na posteljici od batata
Desert – Il dolce bacio (tris)
La Rose
I ove vas godine očekuje prekrasno Valentinovo u restoranu La Rose. Naime, u utorak 14.02.2017. od 20h uz ukusan meni uživajte i uz live acoustic music, a rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 051/315-504 ili preko Facebook stranice.

Bevanda
Hotel, restoran i bar Bevanda i ovoga Valentinova pripremaju potpuni doživljaj profinjenosti i elegancije, kao savršen spoj za Dan zaljubljenih. Evo, što su vam pripremili.

Molo longo
Mesni ili riblji meni u restoranu Molo longo biti će odličan izbor za romantičnu večeru s voljenom osobom. Evo što su vam pripremili.

Sorriso

Želite li iznenaditi i usrećiti svoju bolju polovicu, odvedite ju na romantičnu večeru u restoran Sorriso! Pripremili su vam predivnu večer uz ljubavne menije. Cijena za dvije osobe iznosi 230,00 kn uz bočicu vina 0,75. Rezervacije na broj 051/632-812
LJUBAVNI MENI: Mesni 1
-Coctail
-Tost rolice punjene sirom, omotane pancetom na podlozi listova salate
-Pohani pileći ražnjići okupani sezamom, povrće iz woka, krumpir na barčice, medeni umak
-Užarena lava, kuglica sladoleda i šlag
LJUBAVNI MENI: Mesni 2
-Coctail
-Divlja plata – salama jelen, boškarin sa teranom, divlja svinja, pršut i ovčji sir
-Tagliata ramstek u umaku parmezana, pečeni krumpir na barčice
-Užarena lava, kuglica sladoleda, šlag
LJUBAVNI MENI: Riblji
-Coctail
-Riblja toplo hladna salata – Hobotnica, lignje i kozice zaprežene na tavi u maslinovom ulju, položeno na lisnatu salatu i začinjeno acetom
-File orade s grila obložen sezamom, lešo krumpir, mediteranski umak od kozica
-Užarena lava, kuglica sladoleda, šlag
Navis
Poseban doživljaj Valentinova očekuje vas i u hotelu Navis uz poseban meni chefa kuhinje, Nenada Posavaca. Cijena 350,00 kuna.

Gardens

Priuštite si nezaboravno ukusnu večeru uz pravi gurmanski doživljaj u restoranu Gardens po cijeni od 150,00 kuna po osobi.
14.večljače, 2017. od 20h do 23:59h
MENI ZA VALENTINOVO
Pjenušac dobrodošlice
Predjelo:
Špageti s kozicama i brusnicama
Glavno jelo:
Pileća rolada punjena mozzarelom i špinatom, prilog: wok povrće
Desert:
Crostata sa šumskim voćem