Blagdanski su stolovi cijelog mjeseca puni, od slanog do slatkog, a specijaliteti se samo nižu. Doris Vlah, naš Extravagant chef i dalje ima brojne ideje i ne nedostaje joj inspiracije za ukusna jela. Njeno Novogodišnje iznenađenje, pripremljeno u prekrasnom ambijentu DanKüchen studija na Škurinjama, možda je baš ono što vam treba ovih dana.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE
300 g instant palente
50 g maslaca
sol i papar
300 g ramsteka
50 ml suncokretovog ulja
trakice chilija
10 g sitno sjeckanog đumbira
2 česna češnjaka
50ml soja sosa
100 ml crnog vina
Skuhamo palentu prema uputama i dodamo sol i maslac. Ramstek izrežemo na tanke trakice i mariniramo u soja sosu. Stavimo ramstek na vruće ulje, sitno sjeckani češnjak i đumbir te pržimo dvije minute. Zalijemo crnim vinom i reduciramo. I uživamo! Dobar tek!
DanKüchen uvijek nudi više, lakiranu kuhinju po cijeni obične, gratis staklo u ladici, a 700 mm radnu ploču po istoj cijeni kao radnu ploču od 600 mm. DanKüchen jamče i dugogodišnju garanciju, vrhunske montere te brzu isporuku.
DanKüchen RijekaOsječka 56051 227 318
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant