Ljeto se približilo svome kraju što ne znači da je došao kraj konobi Timun, koju smo posjetili u sklopu kampa Omišalj na otoku Krku.
Chef kuhinje Dalibor Perinčić otkrio nam je više o gastro ponudi.
“Naša konoba Timun radi cijelu godinu, baš kao i kamp Omišalj kako za goste kampa, tako i za vanjske posjetitelje. Konoba nije posebna samo po svom tradicionalnom načinu kuhanja, već i po upotrebi različitih sezonskih namirnica kroz cijelu godinu. Tako s ovdje nalaze jela karakteristična za područje Primorja, kao i Gorskog kotara te naravno našeg zlatnog otoka Krka.” – chef Dalibor Perinčić.
U konobi Timun možete uživati u peki i ražnju, ali i u velikom izboru povrća koje pretežno dolazi iz vlastitog vrta uređenog u sklopu samog kampa Omišalj.
Osim fantastičnog izbora jela, pažnju nam ovdje privlači i sam ambijent, pogled i položaj konobe.
Više pogledajte u prilogu:
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant