Najveselije doba u godini je počelo, Riječki karneval je u punom jeku pa je i naš Extravagant chef u istome tonu! Admira Eibek vlasnica je riječkog brenda za tjesteninu naziva PAŠTAda koja, osim što proizvodi ručno rađenu tjesteninu, vodi i radionice izrade tjestenina. Tjestenina je i glavni lik Admirina recepta, a iskombinirala ju je s ricottom i baby špinatom te sve pripremila u DanKüchen studiju na Škurinjama.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
MAŠKARANA PAŠTAda
100 g PAŠTAda garganelli
100 g ricotte
100 g baby špinata
1 bio limun
1 režanj češnjaka
30 g parmezana
papar,sol Prije nego zakuhamo slanu vodu, sjedinimo ricottu, naribamo parmezan, dodamo prstohvat papra te dva grama maslinovog ulja i naribamo koru od limuna. (Prođemo dva puta po ribežu) i pustimo da odstoji. Zakuhamo vodu, ubacimo svježu tjesteninu i kuhamo oko jedne minute.
U zagrijanu tavu dodamo par kapi maslinovog ulja, režanj češnjaka i mladog špinata, zatim izvadimo češnjak te dodamo ricottu i tjesteninu u vodu od kuhanja. Kada se sjedine sastojci, prebacimo sve na tanjur i uživamo!
U DanKüchenu trenutno nude lakirane kuhinje po cijeni obične, gratis staklo u ladici te 700 mm radnu ploču po istoj cijeni kao radnu ploču od 600 mm. DanKüchen jamče i dugogodišnju garanciju, vrhunske montere te brzu isporuku.
DanKüchen RijekaOsječka 56051 227 318
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant