Sezona velikog bijelog tartufa
Tuber Magnatum Pico, najskuplje podzemne gljive službeno je počela 15.09.2015
Bijeli tartuf je vrlo rijetka gljiva koja uspijeva u Italiji, malom djelu
Francuske i u našoj predivnoj Istri, a cijeli svijet poznaje i konzumira taj
rijedak afrodizijački gomolj.
Želite li malo više naučiti o toj famoznoj gljivi, kušati je ili još bolje
krenuti u potragu sa iskusnim psima tartufarima kroz istarske šume, svratite do
Natura Tartufi.
Tvrtku za izlov, otkup i
distribuciju tartufa na domaćem i stranom tržištu Natura d.o.o., osnovali su
1992. godine supružnici Kvinto i Anita Zigante. Nakon tridesetogodišnjeg
iskustva u radu sa svježim tartufima, što je posao sezonskog karaktera, u
Naturi d.o.o. ukazala se potreba i mogućnost za proširenjem ponude.
Asortiman se upotpunio linijom novih proizvoda na bazi tartufa. U svemu
tome pomoć i smisao za biznis iskazale su mlađe generacije obitelji, posebno
njihova kćer Daniela Puh i njen suprug Marko.
Kako ne bi ostala samo
na proizvodnji, firma Natura d.o.o. odlučila se na nove iskorake i tako
klasičnu priču o tartufima ogrnula u novo ruho. Odlučila je ponuditi drugačiju,
suvremeniju i moderniju prezentaciju tartufa. Stoga je za svoje klijente
uredila zaseban prostor u kojem će tartuf imati glavnu riječ.
Naime, u predivnom
ambijentu, koji slikom, zvukom i mirisom dočarava kraljevstvo tartufa, vrijedni
članovi obiteljske tvrtke, s puno ljubavi i entuzijazma, ispričat će Vam
priču o tartufu i svojim proizvodima.
Svaki gost će u ovom
lijepo dizajniranom ambijentu moći besplatno degustirati i kupiti ponuđene
proizvode. Dobro osmišljen degustacijski meni od tartufa upotpunjen je čašom
vrhunskog istarskog vina, koje se savršeno sljubljuje s tartufima. Može li se
tome odoljeti?