Miris kavijara širio se konobom Gatto Nero u Malinskoj, najavivši Dane kavijara i pjenušca, dvotjedno uživanje u okusu ove zanimljive namirnice.
Od 14. do 30. rujna, u ugodnom rustikalnom ambijentu konobe Gatto Nero, gosti će moći isprobati neke od najpoznatijih kavijara, sljubljene s izvrsnim šampanjcima i pjenušcima.
Gatto nero u ponudi ima 3 vrste kavijara, najkvalitetniji Beluga kavijar, jako kvalitetnu Ossetru i Baerii kavijar, koji se karakterizira kao bazni.
Također, gosti će moći isprobati i brojne specijalitete s kavijarom, poput capesanta i fileta brancina te po želji odabrati box s tri kavijara i bocom šampanjca ili pjenušca, poslužen u ukrasnoj kutiji na ledu, sa sedefastim žličicama i otvaračem za kutije.
Marinko Tvrtković, vlasnik konobe Gatto nero: “Kao veliki gurman i ljubitelj kavijara, odlučio sam usrećiti i sebe i goste naše konobe te im ponuditi tri najpoznatije vrste kavijara. Beluga je najcjenjenija i najskuplja, Ossetra je nešto povoljnija, a Baerii je tip kavijara koji se najviše konzumira po restoranima.”
Rezervirajte svoje mjesto na broj 091 444 2424 i uživajte u posebnom okusu ove gastro delicije i kapljici finog pjenušca.
Vrhunsko gurmansko iskustvo očekuje vas u konobi Gatto nero!
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant, PR