Luana Muškić i Stella Mešić, dvije fotografkinje koje su prošle godine javnosti prezentirale svoj projekt, kroz koji su stavile naglasak na različito poimanje stvarnosti i estetike koje varira od pojedinca do pojedinca, ove godine su se odlučile za isti potez u nešto drugačijim i profesionalnijim uvjetima do sada. Modni projekt su dodatno začinile fotografiranjem dva modela, Elene Dizdar (Midikennmodelmgmt) i Julije Gerenčir (Tijaramodelmanagment) koje su utjelovile uloge fatalnih žena koje na sebi nose kreacije poznatog zagrebačkog dvojca Les Emaux. Za makeup i kosu modela pobrinula se Leana Garčev koja je cijelu priču svojim vještinama podigla na novu razinu. Fotografkinje su opet pokazale koliko se njihov rad razlikuje i dodale mu svoj osobni te prepoznatljivi pečat.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

“Sličnu priču smo predstavile prošlo ljeto, no kroz godinu dana se puno toga mijenja, pa tako i mi kao fotografkinje. Luana se više profilira u svom smjeru high fashion fotografije, dok ja pokušavam „“umotati“ modnu fotografiju u sferu umjetnosti, bilo to bojama, kompozicijom ili osjećajem”, izjavljuje Mešić.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

“Kroz ovaj projekt smo zapravo željele pokazati koliko se uistinu razlikuje rad pojedinca, čiji je glavni fokus fotografije u različitim sferama”, izjavljuje Muškić.

Autor: Press

Foto: Luana Muškić i Stella Mešić