Zašto je njega kože nakon ljeta jako važna?
Koliko god koristili zaštitne kreme, jedna od osjetnih i vidljivih posljedica izloženosti suncu je isušenost kože. Osim toga, sunce djeluje i na dublje slojeve kože, nevidljive oku.
Odabranom njegom nakon ljeta minimaliziramo štetnost i vraćamo koži osjećaj svježine kako bi se podržali prirodni regeneracijski mehanizmi.
Hidratacija iznutra i izvana je čarobna kombinacija. Osigurajte si dovoljan unos tekućine, hranu bogatu vlaknima i vodom.
Aya, u svom stilu prirodnog luksuza, osmislila je vašu savršenu njegu nakon sunca.
Kako vam zvuče riječi božanstveni i botanički?
Tretmani koje vam preporučuje Aya upravo su takvi; natopljeni hranjivim prirodnim sastojcima koji uz stručne masažne pokrete daju izvrsne rezultate, u osjećaju i pogledu.
Tijekom mjeseca rujna u Ayi su osmislili “After sun” pakete koji će razveseliti svaku pravu damu koja voli uživati u lijepoj i njegovanoj koži.
Čišćenje lica & Mikrodermoabrazija
undefined
Aromatični tretman dubinskog čišćenja lica osnova je i početak svake njege lica. Uključuje organski piling, dubinsko čišćenje kože, masku i aromamasažu vrata, lica i dekoltea, pomoću individualno odabranih terapeutskih biljnih ulja. U čarobnoj kombinaciji s tretmanom dermoabrazije, na prirodan način koži vraća ravnotežu, dubinski hrani, uklanja odumrle stanice, obnavlja i revitalizira.
Trajanje tretmana: 90 minuta
Himalayski ritual za tijelo
(piling, body wrapp & drenaža)
undefined
Opuštajući D-Tox ritual Himalayskim solima na nježan način rješava tijelo viška tekućine, čisti, revitalizira i dubinski njeguje kožu nakon sunca.
Tretman uključuje piling tijela himalajskom solju, zamatanje u aromatični body wrapp i završava laganom limfnom stimulacijom cijelog tijela.
Trajanje tretmana: 70 minuta
Rezervacije:
098/9432 654
051/374 725
 Vidimo se!
Autor i foto: Aya holistički studio