Natjecanje za prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019., spektakularna karavana mode, ljepote, umjetnosti i glazbe, održala  se 14. rujna, u biseru među jadranskim marinama i zasigurno jednoj od najljepših na Mediteranu, na bazenu Marina Frapa resortu Rogoznica.  Na prepunom bazenu izabrana je pobjednica izbora World top Model Croatia, koja će sve hrvatske modele predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Monte Carlu, u prosincu ove godine.

World Top Model nije klasičan izbor ljepote. U izboru World Top Model Croatia sudjeluju isključivo djevojke, modeli s iskustvom u modelingu, predstavnice modnih agencija Hrvatske.

undefined

Da su vrhunske manekenke djevojke su se  predstavile  u večernjim haljinama dizajnerice Ane Edišar i njenog brenda AE design, casual kolekciji A.R.M dizajn,kupaćim kostimima Frou Frou, nesvakidašnjim kreacijama brenda Watchme Catchme i radnim uniformama UniqForma designa.

Među 12 finalistica koje su na ovaj izbor poslale njihove matične modne agencije, pobjednica je mlada MONIKA VOJVODIĆ iz Zadra, titulu prve pratilje osvojila je IVONA GRADEČAK  iz Vinkovaca, a druga pratilja je MARIA MAGDALENA KOPREK iz Varaždina.

U međunarodnom žiriju  kojim je predsjedao vlasnik svjetske licence World Top Model, bili su nekoliko modnih dizajnera, strani fotografi i predstavnici sponzora.

U glazbenom dijelu programa nastupili su David Temelkov, Dora Škender i Iggy Popović.

undefined

Domaćim ljepoticama pridružile su se  i specijalne gošće i pobjednice nacionalnih izbora Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Direkcija izbora World Top Model Croatia, pod vodstvom gosp. Roberta Šerbeca,  koja ove godine slavi jubilarnu 5. obljetnicu, opet je svojom organizacijom priredila pravi zanimljivi spektakl i oduševio sve svoje uzvanike i goste, koji su bazen Marine Frapa napuštali s širokim osmjesima na licima.

undefined

Vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna što je žiri prepoznao Moniku kao vrhunskog modela. Sigurna je da je ovo samo početak njene uspješne karijere i da će sigurnim koracima koračati rame uz rame s mnogim priznatim i poznatim osobama iz svijeta mode.

Monika, iako je još uvijek jako mlada, posjeduje izuzetan talent, perspektivu, samopouzdanje, ženstvenost i posebnu ljepotu, a uz to ne dopušta da joj bilo što stane na putu prema uspjehu.

Autor i foto: Press