U današnje vrijeme sve više se pazi na sastav proizvoda kojeg konzumiramo, na njihovo podrijetlo i trajnost. Uvoz proizvoda za Uskrs je svake godine sve veći, police u trgovinama pune su slatkih prozvoda za Uskrs sve nižih cijena – pinci, pogača i ostalih slastica…
Ipak, emocije nas uvijek vežu za domaću pincu, onakvu kakve su je pravile naše none, s puno ljubavi i pažnje, i s najboljim sastojcima.
I ove godine naš je riječki PIK napravio tradicionalnu domaću pincu, bogate arome i okusa…a od sada i u novoj PIKO ambalaži. Mirisna i mekana Pikova pinca priprema se ručno kao i nekad, po poboljšanom receptu naših nona, od odabranih svježih jaja, maslaca te mnogo ukusnih grožđica.
“Tradicionalna receptura i puno ljubavi i truda naših pekara i pekarica daju vrhunske rezultate. Bez njih ni PIK ne bio bio ono što jest: vjeran partner koji vas svakog jutra čeka sa mirisnom pinkom kruha i vrhunskim slasticama. Želja nam je na isti način dalje raditi na unaprijeđenju kvalitete postojećeg asortimana kao i na uvođenju novih proizvoda. Zbog toga kontinuirano ulažemo u nove tehnologije i znanja. Nastojimo naše tradicionalne recepture oplemeniti i doraditi, te ih na neki način osuvremeniti. Naravno da bez dragih ljudi koji kupuju naše proizvode i pomažu nam njegovati tradiciju i brend ne bi ni opstali na tržištu sve ove godine. Zato se radujemo svakom osmjehu koji naši proizvode izmame na lica njihova lica, ne samo tijekom uskršnjeg doručka nego i svakoga dana. Vrijedne ruke riječkih pekara učinile su od naše pince pravu poslasticu, i tako već preko 75 godina, pa neka i ovog Uskrsa bude spremna za blagoslov i za vaš blagdanski stol. Sretan Uskrs od srca vam želi PIK Rijeka“
Autor: PR
Foto: Ivor Mažar