Nezaboravno iskustvo, originalna kulisa i odlična hrana uz dobru zabavu i birano društvo koje se zabavljalo do kasnih noćnih sati na Aerodromu Grobnik nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Jelovnik koji je osmislio i pripremio chef restorana Aerosteak te vlasnik restorana Dario Andrić bio je u znaku nove linije proizvoda PIK SLOW COOKED SELECTION, koju je nedavno predstavio PIK Vrbovec. Tako su uzvanici mogli isprobati PIK-ove proizvode Pulled Pork (trgana svinjetina), Spare Ribs (svinjska rebarca) i Pork Knuckle (buncek), inovativna jela koja su prilagođena posebno za ovu prigodu.
PIK Vrbovec je uveo elemente funkcionalnosti u segment mesnih prerađevina i plasirao na tržište vrhunska polugotova mesna jela PIK SLOW COOKED SELECTION isključivo od mesa s hrvatskih farmi, zahvaljujući kojima svi mogu postati profesionalci u kuhinji.
Za vrhunsku ponudu vina uz svaki slijed jela pobrinula se najstarija hrvatska vinarija Kutjevo, čija su se vina savršeno sljubila s jelom. Vinarija Kutjevo nudi kompleksan portfelj etiketa u kojima se najbolje uživa uz vrhunske delicije i osebujnu povijest koja izvire iz svakog kamena osam stotina godina starog podruma.
Posebno planirana poslastica ovoga gourmet događanja bila je vožnja avionom iz Zagreba na Aerodrom Grobnik koju su s nestrpljenjem iščekivali pjevačica Zsa Zsa, glumac Fabijana Pavao Medvešek i fotograf Goran Čižmešija. Nažalost, vožnja je otkazana zbog iznimno vjetrovitog vremena, ali ni to nije spriječilo ovaj trojac da uživa u sjajnoj večeri na koju su stigli i dizajner Juraj Zigman, bivša Kraljica svijeta Danijela Gračan u pratnji kćeri Eme i supruga Nenada Gračana, bivša manekenka Nikolina Minovska sa suprugom Vladimirom Minovskim, pjevač te radijski i televizijski voditelj Mario Lipovšek Battifiaca, dr. Vivian Jurković sa suprugom dr. Damirom Jurkovićem te pjevačica Antonela Doko koja je čarobnim glasom uz gitarsku pratnju Borne Benka oduševila uzvanike.
Autor: PR
Foto: PR