Restoran Antack proslavio je 3. rođendan. Brojni gosti, prijatelji, partneri nisu propustili ovu večer punu odlične hrane, glazbe, zabave i smijeha.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Restoran Antack se vrlo brzo nametnuo kao “place to be” za sve ljubitelje izvrsne hrane i pića. Vlasnici Nora i Marin Gračanin uz Antack tim neprestano se trude gostima ponuditi nešto novo i drugačije.
Domaća pašta u siru Grana Padano postala je instant hit radi kojeg u centar Rijeke rado dolaze gosti iz Istre, otoka, čak i iz Zagreba! Novi stil kuhanja koji uključuje izradu pred gostima trend je koji su dobro prepoznali u Antacku, u što smo se i mi imali priliku uvjeriti.
Restoran Antack ima raznovrsnu ponudu za svačije nepce. U ponudi je veliki izbor doručaka, omlet Sorrentina, Wrap breakfast, Bruschetta s lososom i avokadom, Eggs Benedict… Za ručak i večeru ondje ćete pronaći savršene odabire, od mesnih, ribljih i vege varijanti, a ponudu hrane prati i odličan izbor vina hrvatskih vinara.
Brojni su gosti mogli kušati poseban meni po promotivnim cijenama uz vrhunske Rossi koktele te jedinstven Antack koktel. Za izvrsnu atmosferu pobrinuo se Damir Kedžo, a Somnia photo corner pokazao se kao pun pogodak za nezaboravne foto uspomene.
Želimo restoranu Antack još puno uspješnih godina i da nas nastave “maziti” s fantastičnim gastro delicijama u srcu Rijeke!
Autor: Marina Koprivnikar
Foto: Extravagant, Ivor Mažar