Holistička metoda pomlađivanja Sculpturalni Face Lifting lica čiji je autor čuveni izraelski, svjetski “majstor za lice” Yakov Gerskovich, veliki je hit u svijetu a odnedavno je dostupna i kod nas u Rijeci.
Naime, Damira Broz, vlasnica AyA holističkog beauty studija u centru Rijeke, prva je hrvatska terapeutkinja koja je učila od Gershkovica i dobila licenciju za ekskluzivne tretmane Sculptural Face Liftinga.
Ovu je tehniku Gershkovich osmislio kao potpuno prirodnu i bezbolnu alternativu botoxu, filerima i kiruškim zahvatima.
undefined
Lice se ručno masira, kako s vanjske strane, tako i s unutarnje, kroz usnu šupljinu (takozvanom intraoralnom, odnosno bukalnom masažom unutarnje strane lica i obraza koja se provodi u sterilnim uvjetima). Tako se dubinski potiče prokrvljenost i stimuliraju mišići, pa potkožno tkivo i koža postaju zategnutiji i gipkiji, a ten svjež i blistav, smanjuju se bore podočnjaci i podbuhlost. I sam izraz lica se “otvara” jer tretman – koji također obuhvaća vrat i dekolte – potpomaže otpuštanju napetosti i zgrčenosti što nastaju zbog stresa te psiholoških i emocionalnih blokada.
Nakon jednog tretmana izaći ćete s osjetno drugačijim i osvježenim izgledom lica, a nakon kure od desetak tretmana, vaš izgled, izraz i konture lica biti će u potpunosti drugačije – pravilnije i mekše.
Kada se lice na pravilan način oslobodi starih zapisa stresova, trauma i blokada. Ono se samo po sebi u potpunosti otvara, postaje pomlađeno i koža jednostavno zablista. Na način, kao da ste posjetili estetsku kirurgiju pa izgledate svježije i drugačije – no ovdje se postiže potpuno prirodan i zdrav izgled.
undefined
A, najdivnije od svega je to što je put do novog izgleda u potpunosti ugodan i bezbolan – nema bockanja, bolova, strahova, narkoze, niti trauma.
Samo opušteno uživanje na putu transformacije do ljepšeg pogleda u ogledalo.
Svijet već uvelike uživa rezultate prirodnog anti aginga, a, poželite li i sami isprobati inovativnu prirodnu lifting metodu koju obožavaju svjetske zvijezde, najavite svoj dolazak u AyA-u.
Kontakt:
098/9432 654
051/374 725
undefined
Autor i foto: AyA holistički studio