Svjetski poznati street style brand Replay, ponovno je otvorio svoja vrata na riječkoj adresi te oduševio uređenjem interijera koji u više od 100 kvadrata zrcali ono najbolje iz jedne od najposebnijih kolekcija do sada!

Moda utkana u arhitektonske sastavnice prostora, talijanskom je fashion divu Replay dodatno podignula ljestvicu kvalitete te na hrvatsko tržište unijela potpuno novu perspektivu!

undefined

Prostor preuređen prema posljednjim interior retail trendovima, odabirom industrijskih materijala  fantastično prezentira novu Replay kolekciju koja počiva na bezvremenskoj kvaliteti koju pak sjajno prenose betonski elementi nadopunjeni drvenim i čeličim konstrukcijama, dok izlozi ukrašeni zelenilom naglašavaju onu ekološku stranu kolekcije koja u Replay priču unosi novu perspektivu, koju su u petak prepoznali mnogi kupci!

Maštoviti ambijent sjajno se isprepleo s jednom od najposebnijih kolekcija do sada, kolekcijom koja svojim inovativnim pristupom vizionarski najavljuje uzbudljivu stilsku sezonu koja i sama spaja naoko nespojivo.

undefined

Masivne grede, neobrađeno drvo, betonske površine te čelične konstrukcije začinjene elegantnim te ponekad nepredvidljivim dekorativnim detaljima dodatno su naglasile potencijal nove kolekcije, koja vješto spaja staro i novo, na različite načine utkano u nekoliko različitih linija koje odišu poznatom Replayevom kvalitetom nadograđenom nostalgičnim elementima osamdesetih te futuriziranu ekološki obradivim materijalima i neonskim detaljima.

undefined Osim raznolike kolekcije koja se sjajno uklopila u novouređeni prostor, Riječane je oduševio i izbor dostupnih komada posebno odabranih za riječke kupce te shopping rulet s nevjerojatnim popustima koji traju sve do kraja sljedećeg tjedna!

undefined

U vrijednom shopping ruletu mogu sudjelovati svi posjetitelji registrirani kao loyalty članovi te pretplatnici na Replay newsletter, kao i postojeći loyalty članovi koji za ovu priliku mogu iskoristiti i svoj postojeći loyalty popust ili osvojeni iznos!

undefinedModna budućnost vratila se u Rijeku na velika vrata te najavila nove trendove kada je riječ o spoju dizajna interijera i odjeće, koji kao zanimljiva simbioza na domak ruke stavlja potpuno novu perspektivu kada je riječ o uživanju u modi!

Posjetite preuređeni Replay store u riječkom Tower Centru kako biste i sami doživjeli – budućnost!

Autor i foto: Replay