Svim ljubiteljima jeseni i njezinih plodova posebno će se svidjeti novi jesenski meni, koji je kreirao restoran Mulino u Malinskoj. Imali smo priliku ga isprobati i moramo priznati – odličan je!
View this post on Instagram
Meni restorana Mulino inspiriran je toplim notama jeseni i spaja svima omiljene sezonske plodove u slasnu jesensku priču; buču, gljive i kestene.
Iz raznovrsne i bogate ponude, posebno bismo izdvojili fantastičnu krem juhu od buče s bučinim sjemenkama, raviole punjene sirom u umaku od vrganja te svinjski lungić u umaku od tartufa sa njokima.
Cijeli meni možete pogledati na: Jesenski menu.
Nakon jeseni na tanjuru, restoran Mulino nastavlja s već dobro poznatom gastro manifestacijom Dani bakalara, koji će trajati od 01.12. do 24.12. Tada vas očekuju brojna jela s tradicionalnim recepturama; od bakalara na bijelo, mariniranog filea bakalara, preko lazanja s bakalarom, bakalara na lešo, sarmica od bakalara, pa sve do dodatne ponude šurlica s bakalarom i raviola sa sirom i bakalarom.
Ovo je idealna prilika da rezervirate svoj stol za obiteljska druženja i druženja s prijateljima te poslovne domjenke.
Dok odbrojavamo dane do početka adventa i uživanja u bakalaru, hotel Malin je organizirao party za Martinje!
Ove subote 11. studenog čeka vas odličan provod uz band Dellboys u Whiskey & Wine Roomu Muileann. Početak partyja je u 20 sati, a ulaz je slobodan.
Whiskey & Wine Room Muileann pokazao se kao idealan je izbor za proslavu rođendana, privatnih zabava i domjenaka, u ugodnom ambijentu uz dobru hranu i selekciju vrhunskih vina i kvalitetnih whiskya.
Rezervirajte svoje mjesto unaprijed pozivom na broj telefona 051 850 234 ili putem e maila reservations@hotelmalin.com.
Ako želite doživjeti gastro raspsodiju, posjetite restoran Mulino koji je otvoren tijekom cijele godine!
RESTORAN MULINO
Adresa: Kralja Tomislava 17, Malinska
Telefon: 051 850 234
Web: hotelmalin.com/restoran-mulino
Facebook: Restoran Mulino
Autor: Marina Koprivnikar
Foto: Extravagant