Prosinac je mjesec druženja i veselja, šarenila, dobre atmosfere i gastronomskih specijaliteta koje obožavamo!
Dani bakalara u restoranu Mulino u Malinskoj pravi su zimski gastro spektakl kojem je teško odoljeti, a od 1.do 24.prosinca pripremili su izvrsnu gastronomsku ponudu prepunu delicija i autentičnih jela, s bakalarom u glavnoj ulozi.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Bakalar ima posebno mjesto u srcima ljubitelja mediteranske kuhinje, a u Mulinu ga možete isprobati na razne načine.
Oni koji više vole klasične okuse i recepte uživat će u bakalaru bianco, mariniranom bakalaru, brudetu od bakalara s palentom i lešo bakalaru s krumpirom, a mnogi će rado isprobati i novitete poput raviola i šurlica od bakalara pripremljenih u siru Parmigiano Reggiano.
U restoranu Mulino pripremili su i ponudu bakalara za van – jedno jelo po vašem izboru.
Cijena menija je 39,00 €, jela za van 15,00 €, a rezervacije se primaju na broj telefona 099 495 9906.
Posjetite Dane bakalara u Mulinu i uživajte u tradicionalnim jelima jedne od omiljenih blagdanskih namirnica.
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant