Konoba Galija u Krku zablistala je u blagdanskom ruhu!
Sve je ukrašeno, lampice osvjetljavaju cijeli prostor i daju konobi predivan blagdanski ugođaj, a pripremili su i posebnu gastro ponudu koja će oduševiti sve goste.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Stefany Žužić: “U Galiji se oduvijek sve temelji na domaćoj kuhinji te smo i adventsku ponudu usmjerili na domaća jela, s naglaskom na bakalaru, svježoj ribi i svježim namirnicama popust domaćih šurlica.”
U Galiji su pripremili jela za svačiji ukus i pozivaju sve da probaju njihov mesni i riblji blagdanski meni prepun lokalnih namirnica i tradicionalnih recepata.
Na bogatom jelovniku nalaze se brojni favoriti poput paštete od bakalara i bakalara na bijelo s krumpirom te pečenih istarskih kobasica s kiselim kupusom i kuhanim krumpirom.
Obavezno kušajte i domaće šurlice s bakalarom i grdobinu u vinu s blitvom s krumpirom ili uživajte u fileu kovača na žaru s povrćem na žaru i telećem pečenju s pekarskim krumpirom i kiselim kupusom.
Razveselite svoje najdraže ručkom ili večerom u predivnom ambijentu i najljepšoj blagdanskoj atmosferi konobe Galija i uživajte u domaćim ribljim i mesnim delicijama!
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant