“Jedem doma” se prikazao kao odličan koncept kako za zaposlene ljude koji nemaju vremena za veliku pripremu i termičku obradu hrane. Isto tako, znamo svi da je i onim najiskusnijim domaćicama najmrskije kuhati ljeti, kad su visoke temperature i velike vrućine.
Stoga se “Jedem doma” dosjetio odlične ideje i pripremio za sve nas nekoliko ljetnih obroka!
Šalša od rajčice jedno je od onih tradicionalnih jela koje u svojoj varijaciji na temu priprema gotovo svaka kuća.
Bez lažne skromnosti, najfinija šalša na svijetu je tu! Ove godine se baš sve poklopilo: iz tima “Jedem doma”, našli su savršenu rajčicu stare sorte s OPG-a Čergar, pogodili omjer ostalih sastojaka i – u pripremi primijenili jedan trik do kojeg su u kuhinji “Jedem doma” slučajno došli kuhajući prošle zime jedan umak.
Za vaše omiljeno jelo s tjesteninom, mesom, ribom – šalša jednostavno pristaje uz sve.
Pečene paprike
Mnogi vole pečene paprike, ali im je prava gnjavaža peći ih i guliti. Mi smo napravili taj mukotrpan posao umjesto vas! Na vama je samo da ih začinite po svom ukusu.
Parmigiana di melanzane
Klasik talijanske kuhinje, već složen do faze da jelo trebate samo ispeći u pećnici. Slojevi patlidžana, domaće šalše, bosiljka i finih talijanskih sireva nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Tart od marelice
Ovu poslasticu uvijek možete imati u hladnjaku i ispeći je tik prije konzumacije. Tko će odoljeti slasnim marelicama, kremastoj ricotti i finoj kori od pirovog brašna, badema i brezinog šećera?
Petodnevni detoks paket
Podsjećamo da još nije kasno za detoks prije godišnjeg! U paketu dobivate po tri već pripremljena obroka za svih pet dana programa, koji je osmislila nutricionistica Alma Bunić. Jela su obilježena brojevima i satima.
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant