Mnoge nas zanimljivosti očekuju u studenom i prosincu, sve je više novih događanja i veselimo sve svim najavama raznih gastro, glazbenih i modnih užitaka!
U Istri se uvijek nešto zbiva, a u bistrou Anna’s Garden u sklopu Ville Valdepian u Savudriji pripremili su brojne gastro i eno manifestacije u kojima će svi uživati!
Od 7. do 18.studenog na Martin Festu okupljaju se ljubitelji hrane i pića uz posebno složeni menu chefa Marka Gorele:
BRANCIN – KAKI – KOROMAČ (Sashimi od brancina s preljevom od sojinog umaka i kakija, na hladnoj kremi od koromača s limunom)
JAJE & TARTUF (Poširano jaje, espuma od palente s kravljim sirom, tartuf)
RAVIOLI – PATKA – CIKLA (Domaća tjestenina punjena krem sirom, krema od cikle, confit umak od pačjih bataka)
FAZAN – SLATKI KRUMPIR – KESTEN (Rolada od fazana punjena kestenovim pireom, krema od slatkog krumpira, demi-glace s kestenom)
JABUKA – CIMET – KARAMELA (Mousse s cimetom, umak od karamele, sladoled od vanilije, karamelizirana jabuka)
Na Peškador Festu od 21.11. do 2.12. slave se okusi tradicije, uz domaći ulov sezonske ribe, a od 5.12. do 16.12. očekuje vas “Vinska Simfonija Dvorca Belaj”, gdje će uz sva jela u ponudi biti wine paring vina Belaj. 13. 12.rezerviran je za posjet njihova sommeliera Josipa Oriškovića.
Za posljednje dane Adventa, od 19.12. do 23.12., pripremili su Christmas Cocktail Fest – Božićni Cheers: Tjedan radosti, a za kraj druženja ove godine, od 26.12.do 31.12., svi će posjetitelji uživati u 2025 Eve Warm Up Festu – U iščekivanju novog ljeta.
Kulinarska i eno jesen u Anna’s Gardenu je zaista bogata! Nemojte propustiti ove zanimljive manifestacije i rezervirajte svoje mjesto. Restoran radi od 12 do 22 sata, a utorkom i srijedom su zatvoreni.
Pravo je vrijeme i za organizaciju domjenaka i završnih proslava u Villi i Bistrou, za što su pripremili posebnu ponudu. Javite se što prije kako bi završetak godine proslavili na najljepšoj lokaciji i osnažili tim za nove uspjehe.
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: PR, Extravagant