Imali smo prilike među prvima zaviriti u restoran “Nebo” prije službenog otvorenja 02. srpnja. Restoran se nalazi na petom katu novootvorenog hotela Hiltona. Šef kuhinje i voditelj restorana “Nebo” Deni Srdoč, otkrio nam je kako se gostima na tanjuru nude samo hrvatske namirnice, koje ne pokrivaju samo naše područje Kvarnera, već i cijelo hrvatsko područje; Slavoniju, Dalmaciju, Istru… Tako gosti restorana mogu uživat u dva degustacijska menija: od 8 ili 14 slijedova.
Osim u savršenim okusima jela koja izgledaju kao mala umjetnička djela, ovdje možete uživati u bogatoj vinskoj karti, koja broji 500 etiketa. Među njima je podjednak odnos domaćih i stranih vina.
Interijer restorana izgleda vrlo luksuzno i estetski vrlo privlačno te je restoran otvoren i za vanjske goste. Restoran nudi mjesto za stolom od 50ak gostiju, kojima se od samo ulaska nudi vrhunski doživljaj.
Hotel Hilton zajedno sa svojom gastro oazom obogatit će ponudu Kvarnera na najbolji mogući način.
Više pogledajte u videu:
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant