Proljeće nas pokreće, inspirira na pokret i zdrav život te nas puni energijom toplih i sunčanih dana.
Pravo nas je proljetno jutro počastilo ove subote i savršeno se uklopilo u Spring brunch u Kancelarija baru u organizaciji Extravaganta i Sana delikatesa.
Slavio se početak proljeća, uživalo u kreativnim slanim i slatkim delicijama neodoljivog okusa i družilo u izvrsnoj atmosferi.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Sana hummus hrvatskog brenda Sana delikatese već je godinama nezaobilazni zdravi namaz koji se nalazi na počasnom mjestu brojnih stolova u raznim prigodama.
Potpuno svježi hummus, kremast i maziv, s visokim udjelom sezama, odnosno tahini paste, Sana hummus poseban je doživljaj za svačije nepce te je omiljen među brojnim gurmanima, a posebno onima koji se zažele nešto drugačijih okusa.
Silvija Repić, Sana delikatese: “Danas uživamo u slanim i slatkim varijantama bruncha. Humus je fantastičan za doručak i za snack jer je pun proteina, zdravih masnoća i ugljikohidrata, svježi guacamole sadrži čak 95% avokada, a sve smo nadopunili biljnim sirevima, našom novom veganskom kobasicom, fantastičnim falafelom i pita breadom. Za desert su ovdje zdrave slastice, čipsevi od jabuke s i bez čokolade i razni deserti od kestena. Vidimo da svi uživaju i jako nam je drago da imaju pozitivan feedback.”
Brojni su gosti bruncha isprobali hummus u kombinaciji s raznim zdravim namirnicama te su s oduševljenjem tražili još.
Pet različitih okusa, za sve ukuse – classic, zrno slanutka, čili, bučine sjemenke i zelena paprika.
Ljubitelji blagih okusa uživali su u klasičnom hummusu, hummusu s dodatkom cijelih zrna slanutka ili bučinih sjemenki, a oni odvažniji nisu krili oduševljenje hummusom s paprikom ili čilijem.
Kristijan Bečeić, Kancelarija brunch bar: “Super je, odaziv je jako velik, proizvodi su jako dobri, naglasak je na zdravoj hrani. Do sada smo koristili njihov avokado, a od ovog ostalog upoznajemo i nešto novo i vjerujemo da ćemo nastaviti to i koristiti.”
Ovo tisućljetno jelo Bliskog Istoka već je dugo vrlo draga namirnica mediteranske kuhinje, idealan je u svakodnevnoj prehrani, zdrav je i ukusan, a jede se u svako doba dana i u svim prilikama.
Odličan je namaz na kruhu, dip uz povrće ili snack te dodatak mesnim i bezmesnim jelima.
U zanimljivost okusa Sana slanih i slatkih delicija uvjerili smo se na Spring brunchu koji je na najljepši mogući način pozdravio najšarenije godišnje doba, hrabro proljeće koje nas potiče na uživanje u prirodi, zdravim navikama i odličnim gastro specijalitetima.
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant