Prosinac je pred vratima i jedva čekamo razne manifestacije i događanja koja nam se spremaju u ovom blagdanskom mjesecu.
Restoran Mulino u Malinskoj i ove je godine pripremio zanimljivu gastro ponudu, prepunu delicija i autentičnih jela koja će uveseliti brojna nepca.
Od 1. do 24. prosinca, restoran Mulino poziva sve goste na tradicionalne Dane bakalara, pravi zimski gastro spektakl u kojem je glavna zvijezda bakalar – riba koja ima svoje posebno mjesto u srcima ljubitelja mediteranske kuhinje.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Bakalar je neizostavni dio blagdanske tradicije, a restoran Mulino nudi savršenu priliku za uživanje u ovom jelovniku. Osim klasičnog bakalara bianco, mariniranog bakalara, brudeta od bakalara s palentom i lešo bakalara s krumpirom, kuhinja restorana Mulino donosi i novitete poput raviola i šurlica od bakalara pripremljenih u siru Parmigiano Reggiano.
I izbor deserata je primamljiv, od domaćih fritula i kroštula i domaćih suhih keksi sve do lava cake-a.
Za one koji nemaju vremena, a htjeli bi probati specijalitete od bakalara u restoranu Mulino pripremili su i ponudu bakalara za van – jedno jelo po vašem izboru.
Cijena menija je 39,00 €, jela za van 15,00 €, a rezervacije se primaju na broj telefona 099 495 9906.
Restoran Mulino poznat je po svojoj ugodnoj i toploj atmosferi koja čini savršen prostor za obiteljska okupljanja i blagdanske proslave. Tijekom prosinca, gosti će osim u jelima uživati i u blagdanskoj dekoraciji koja će stvoriti poseban ambijent za sve posjetitelje.
Petkom, subotom i nedjeljom svi će gosti, osim u ukusnim jelima, uživati i u živoj glazbi.
Povedite svoje najdraže društvo i zabavite se uz izvrsnu hranu u odličnoj atmosferi restorana Muino!
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant