U restoranu Admiral u sklopu Marine Novi sve miriše na najdražu nam deliciju uoči Božića; bakalar.
Dani bakalara traju do 24. prosinca, o čemu nam je više rekla Aleksandra Kolundžić, voditeljica recepcije i marketinga:
“Petkom i subotom u restoranu pripremamo bife, gdje će naši gosti moći isprobati petnaestak različitih jela od bakalara. Na našoj bogatoj blagdanskoj trpezi naći će se razna jela poput maneštre od bakalara s čičom, brudeta, lazanja i paštete od bakalara, šurlice u umaku od bakalara i spring rolls od bakalara. Sva jela se pripremaju po tradicionalnim recepturama, što možemo zahvaliti suradnji s vrhunskim chefom Mirom Biondićem, koji je začetnik Kreativne kuhinje u Hrvatskoj.” – Aleksandra Kolundžić
Osim bifea petkom i subotom, ostalim danima su gostima na raspolaganju delicije od bakalara kroz menije. Isto se odnosi i za Hotel Malin u Malinskoj.
Suradnja Kreativne kuhinje i grupacije Mikić nastavit će se i nakon dana bakalara, kada se planira novi i posebni koncept s jelima lokalnih tematika.
Više o ostalim adventskim aktivnostima i događanjima, pogledajte u videu:
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant