Svi vrlo dobro znamo koliko je hrvatska tradicionalna kuhinja bogata i raznolika. Domaće namirnice mogu se pripremiti na bezbroj načina, a lista autohtonih i prepoznatljivih jela doista je impresivna.
Posjetili smo restoran Admiral u sklopu Marina Novi, gdje će se do Badnjaka izmjenjivati dvotjedna tematska ugostiteljska ponuda.
Dani gljiva približavaju se kraju, te nas od ovoga vikenda u Marini Novi očekuju jela od bundeve.
U periodu od 16.10. – 31.10. svi ljubitelji bundeva moći će kušati fantastična jela pripremljena na bazi ovog jesenskog ploda, poput: pečene buče na lisnatoj salati s feta sirom i pinjolima, krem juhe od buče s listićima od badema, rižota od buče i vrganja s listićima Grana Padana i tople savijače od buče i sira.
Potom nas čekaju dani slavonske kuhinje, primorske kuhinje te finalno zatvaranje s danima bakalara.
Uz izvrsnu gastro ponudu, očekuje nas i popratni glazbeni program petkom i subotom poput tamburaša, akustične gitarske svirke i klapa.
Cijela gastro tematska priča ne bi bila potpuna bez vrhunskog vina. Tu su lokalna vinarija Pavlomir, čija Žlahtina je svrstana u kućno vino restorana Admirala, te će gosti tematskih gastro dana, imati prilike isprobati vina tipična za podneblja svake pojedine gastro priče.
Ukoliko planirate proslavu rođendana, vjenčanja ili drugu svečanu prigodu, ne propustite u restoranu Admiral isprobati odličnu ponudu kolača.
Jedan od noviteta u Marini Novi je i organizacija team buildinga uz panoramsku vožnju brodom ili posjet lokalnoj vinariji Pavlomir s uključenom degustacijom vina i domaćih proizvoda. Ovakav aranžman uključuje: piće dobrodošlice, degustaciju i ručak od 5 slijedova.
Team building, odlična gastro ponuda dana tradicionalne hrvatske kuhinje te kava uz ukusne kolače s naljepšim pogledom, sve to možete ostvariti odnosno kušati u Marini Novi u Novom Vinodolskom!
Više pogledajte u videu:
Autor: Extravagant
Foto: Promo, Extravagant