S dolaskom proljeća, Hotel Malin u Malinskoj ponovno je otvorio svoja vrata, dočekujući prve goste željne opuštanja i vrhunske gastronomije.
Restoran Mulino nastavlja tradiciju organiziranja Dana šparoga, slaveći ovu cijenjenu proljetnu namirnicu kroz niz pažljivo osmišljenih jela.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Ovogodišnji jelovnik obiluje delicijama koje ističu jedinstven okus divljih šparoga.
Među predjelima se ističe krem juha od šparoga s hrskavom pancetom, pružajući savršen uvod u gastronomsko iskustvo.

Krem juha od šparoga s pancetom
Ljubitelji laganih zalogaja mogu uživati u bruschetti sa svježom skutom i nježnim šparogama, idealnoj kombinaciji za proljetne dane.

Bruschetta sa skutom i šparogama
Za glavna jela, restoran nudi domaće raviole punjene sirom i divljim šparogama, poslužene u kolutu sira, što dodatno obogaćuje njihov okus.

Ravioli sa sirom i divljim šparogama u kolutu sira
Rižoto sa škampima i divljim šparogama spaja plodove mora s aromatičnim šparogama, dok grdobina u umaku od žlahtine s dodatkom divljih šparoga predstavlja pravi gastronomski užitak za ljubitelje ribe.

Rižoto sa škampima i divljim šparogama

Grdobina s divljim šparogama u umaku od žlahtine
Dani šparoga u restoranu Mulino traju od kraja ožujka do sredine svibnja, pružajući posjetiteljima dovoljno vremena da uživaju u ovim sezonskim specijalitetima.
Za rezervacije i dodatne informacije, zainteresirani mogu kontaktirati restoran na broj telefona 099 495 9906 ili posjetiti službenu web stranicu hotela Malin.
Autor: PR
Foto: Extravagant