Studenti Visoke poslovne škole PAR u suradnji s restoranom Nautica i vinskom kućom Pavlomir organizirali su PAR edukativnu gastro večer.
Studenti preddiplomskog studija Management u gastronomiji i restoraterstvu pod vodstvom mentora Zorana Delića organizirali su edukativnu večeru sljubljivanja hrane i vina u restoranu Nautica 2. lipnja 2022. godine s početkom u 19 sati.
Cijena večere bila je 200 kn. Broj prijava ograničen te je bilo potrebno na vrijeme se prijaviti na info@nautica-restaurant.com ili 091 983 1314.
PAR-ovci su pripremili meni kako slijedi:
Pjenušac dobrodošlice
Hobotnica u želatini
Emulzija od agruma
Žlahtina
Ravioli sa škampima
Chardonay barrique
Pašticada od tune
Pire od batata
Cabernet Sauvignon
Flambirane smokve na kremi od maskarponea
Muškat
Studenti Visoke poslovne škole PAR predstavili su jela dok je enolog vinarije Pavlomir predstavio vina.
Gosti su uživali u sljubljivanju hrane i vina u predivnom ambijentu restorana Nautica te podržali prvu generaciju studenata gastronomije i restoraterstva PAR-a u demonstraciji svojih vještina i znanja koje su stekli u ovoj akademskoj godini.
Autor: Extravagant
Foto: press