Prekrasan pogled na Kvarner, lagani povjetarac i izvrsna atmosfera – jučerašnje je druženje u Jedro Beach restoranu Hotela Hilton oduševilo brojne Riječane i Riječanke.
Isprobali smo fina jela s novog jelovnika, raspitali se o novitetima u hotelu, nasmijali, napričali i odlično se zabavili!
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Peter Dandar, general manager Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa: “Imamo nekih noviteta ovog ljeta u svim dijelovima hotela, a Jedro je jedan od njih. Želimo vam pokazati što je novo, predstaviti našeg novog chefa, koncept i “vibe” koji donosimo ove godine u riječki Hilton.”
Uživali smo u svakom jelu s njihova novog menija.
Dwayne Krisko, chef: “Ovdje pokušavamo uključiti sve lokalne namirnice koje možemo naći u ovom predivnom dijelu Hrvatske. Radimo s lokalnim ribarima kako bismo nabavili lokalnu ribu dva do tri puta tjedno, a sada kada je sezona i kada vrijeme dopušta, nabavljat ćemo je na dnevnoj bazi. Koristimo i divno maslinovo ulje iz Istre i pokušavamo promovirati lokalnu vinsku scenu, tako da su 80% naših vina s menija Jedra, hrvatska vina.”
Nikša Kristić, menadžer restorana: “U Hiltonu možete očekivati ugodne trenutke, puno smijeha, zabave, puno kvalitete i laganih opuštenih trenutaka. Mi želimo jednostavno pokazati ljudima da Hilton nije bauk, da je otvoren za javnost i želimo da svi dođu, probaju i vide što to mi zapravo u Hiltonu radimo.”
Jučer smo se još jednom uvjerili u gostoljubivost, odličnu gastro ponudu i prekrasan ugođaj koji ondje vlada.
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant