Budući da smo odlučili u pripremi svojih proizvoda ne koristiti bijelo pšenično brašno i rafinirani bijeli šećer, sve ove godine za svoje klijente kruholjupce eksperimentiramo s različitim vrstama bespšeničnog kruha.
Favoriti tog višegodišnjeg iskustva upravo postaju dio stalne ponude Jedem doma. Ne samo što su punog, zaokruženog okusa, nego su i jako atraktivni svojim oblikom: okrugli, trokutasti, četvrtasti i valjkasti.
Pogača od pirovog brašna
Ljubitelji običnog, bijelog kruha najviše vole upravo ovu pogaču. Mekan i nježne teksture, vrlo često je i prvi izbor djece.
Kruh od zrna kukuruza i slanutka
Vjerovali ili ne, u ovom kruhu nema baš nikakvog brašna! Napravljen je od zrna kuhanog kukuruza i slanutka, te lanenih sjemenki.
Raženi kruh s 5 vrsta sjemenki
Sezam, buča, suncokret, badem, kikiriki – svi su našli svoje mjesto u ovom predivnom raženom kruhu.
Proteinski kruh
Višegodišnji bestseler asortimana Jedem doma sastoji se od samo tri sastojka: svježeg sira, jaja i zobenih pahuljica.
Sve nove vrste kruha već su dostupne u našem webshopu, a za koji dan bit će i dio stalnog asortimana u našoj budućoj trgovini Jedem doma na Ilici 76.
Autor: Extravagant
Foto: Press