Modni stručnjaci već uveliko razglabaju o jesenskim trendovima koji će narednih mjeseci dominirati ulicama diljem svijeta. Prošle sezone obožavali smeđu i kaki, a ove jeseni prigrlit ćemo nešto življe boje.

Vraćaju se neki klasični komadi u modernim izvedbama, kao i oni zaboravljeni koji će nam osvježiti ormare.

Ponovno ćemo zakoračiti u osamdesete i sakriti se ispod velikih kaputa i sakoa ili se pak ogrnuti plaštom s perjem. Izdvojili smo neke najupečatljivije jesenske modne trendove. 

Jedan od vodećih modnih trendova u dizajnerskim kolekcijama jesen/zima je perje. Pomalo zastarjeli modni trend ove godine vraća se na velika vrata s predvodnicima modnih kuća Valentina i Parabala Gurunga koji ga vješto uklapaju u haljine i kapute.

Moda osamdesetih kao što najavljuju svi modni znalci ove jeseni i zime dominirat će u našim ormarima. Moda osamdesetih nije za svakoga ali će rijetko tko moći odoljeti glavnom trendu 2019 godine.

Malene torbe i mikro torbice ove su jeseni neizostavni modni hit. Hit za nadolazeće razdoblje ponosno su na instargramu prošetale neke od vodećih modnih ikona kao što su Rihannu i Gigi Hadid.

Najveće iznenađenje ove jeseni je povratak takozvanih Statement šešira koji su dobili svojih pet minuta slave barem ako je vjerovati Tomu Fordu, Anni Sui, Dioru i Valentinu.

Autor: Extravagant

Foto: Instagram/Facebook/Balmain