Ljeto i riblji se specijaliteti se vole, a mi volimo i ljeto i ribu i restoran koji nudi ovaj fantastičan kulinarski raj za nepce!
Jedno od omiljenih jela u krčkom restoranu Galija al mare je rižoto s mesom kapesanti i crnim tartufom, koji mami svojim okusom i izgledom.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Mekoća kapesanti u kombinaciji sa specifičnom aromom crnog tartufa i kremasta riža tvore savršen tanjur u kojem uživa svatko tko ga naruči. Idealno jelo za vruće ljetne dane, efektno i okusom neodoljivo!
Restoran Galija al mare svoje posjetitelje osvaja originalnim receptima, kvalitetnim domaćim sastojcima i ponudom ribljih i mesnih specijaliteta kojima nitko ne može odoljeti.
Ovog ljeta posjetite Krk, prošećite se njegovim predivnim ulicama i uživajte u rižotu s kapesantama i crnim tartufom. Dobar tek!
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: PR