Skrivena u uličicama Voloskog, konoba Tramerka oduvijek je bila mjesto dobro poznato svim gurmanima. Iako je došlo do promjene vlasnika, na gastro planu – nije se puno toga promijenilo. Tramerka se i dalje ponosi kreativnom kuhinjom, pažljivo biranim namirnicama, savršenom lokacijom i ugodnom, intimnom atmosferom.
Ponuda Tramerke počiva na tradicionalnoj recepturi, uvijek popraćenoj svježim namirnicama koje nam je more dalo – govori šef kuhinje Seif Ljubić koji jednako puno pažnje poklanja savršenoj harmoniji okusa kao i vizualnom dojmu svakog tanjura.
Vjerujemo da ste kao i mi jedva dočekali popuštanje mjera i otvaranje restorana. Dobra vijest je da polako kreću i manja događanja, a upravo jedno takvo pripremaju i u Tramerki. U subotu, 30. svibnja, s početkom u 20 sati održat će se Vinska večer Vinarije Belaj. Pripremljen je poseban meni u četiri slijeda, a glazbeni gost bit će Sandi Cenov.
Vinska večer – Vinarija Belaj
Prvi slijed
CARPACCIO GRDOBINE
nadjenut pestom mediteranskih trava
MALVAZIJA 2018.
Drugi slijed
RIŽOTO OD ŠPARUGA I KOZICA
CHARDONNAY 2018.
Treći slijed
ODREZAK TUNE U CRNOM SEZAMU NA PIREU OD PASTRNJAKA
BLEND BELAJ 2018.
Četvrti slijed
ODLEŽANI PAŠKI SIR NA MEDU S KADULJOM
MALVAZIJA SELECTION X 2016.
Cijena menija: 300kn
Uopće ne sumnjamo da će Vina Belaj savršeno upotpuniti fantaziju na tanjuru koju svakodnevno stvaraju u Konobi Tramerka.