Već 20 godina Konoba Tarsa na Trsatu sinonim je za uživanje u domaćoj kuhinji u ugodnom ambijentu. Dugovječnost, kako to najčešće biva, zahvaljuje – ljudima. Kako dugogodišnjim gostima, tako i djelatnicima, od kojih su mnogi ondje od prvoga dana, otkrio nam je voditelj Marijan Gašić.
Još jedan veliki adut Tarse su tradicionalna domaća jela po kojima je ova konoba nadaleko poznata. Ipak, Tarsa se može pohvaliti i modernim pristupom kuhinji, a mi smo imali priliku isprobati jela poput janjeće koljenice s vongolama i palentom kompriricom, fileta brancina na posteljici od blitve i šparuga, odreska boškarina s demiglas umakom i pirea s tartufima, janjećim kotletima s pireom od cikle…
Osim ukusnih gastro kombinacija, u Tarsi pažnju plijeni i samo uređenje konobe uz pregršt detalja. Konoba Tarsa može primiti 165 gostiju, osiguran besplatan parking, a idealna je i za organizaciju poslovnih ručaka, vjenčanja, obiteljskih proslava, pa i djevojačkih i momačkih zabava.
Svake subote u Tarsi možete uživati i u glazbi u živo, a kada se smiri trenutna situacija s nesretnom koronom, možemo očekivati i sve popularnije after job partije koji će se u Konobi Tarsa održavati svakoga petka.
Autor i foto: Extravagant