Ljeto je daleko od gotovog, a Adriatic Active Tours ovoga vas puta vodi u safari na Punta Verde i kupanje u Lignanu sa “beskrajnom” pješčanom plažom i pogledom na Alpe!

Polazak iz Rijeke na rasporedu je 25. kolovoza u 07:00 sati sa Jelačičevog trga i u 07:15 sati sa Vrata Jadrana. Slijedi ugodno putovanje kroz Sloveniju i Italiju do lijepog gradića Lignano Sabbiadoro gdje se smjestio ZOO Park Safari Punta Verde. Park je oaza bogata vegetacijom, a smješten je na ušću tirkizne alpske rijeke Tagliamento u Jadransko more. To je dom za više od 1000 životinja, a može se vidjeti 150 različitih vrsta iz čitavog svijeta (lavovi, tigrovi, nilski konji, žirafe, zebre, reptili, razne ptice i razne druge vrste). Park je brižljivo  uređen različitim drvećem, grmljem i cvijećem, šetnicama, mostićima, klupama te umjetnim jezericima koje krase lopoči. Pravi je raj za djecu i odrasle kao i prilika za učenje o potrebama, preživljavanju i staništima raznih životinja. U Parku se nalazi nekoliko ugostiteljskih objekata, lijepo uređeno piknik područje s drvenim stolovima i klupama u hladovini, te dječje igralište za najmlađe. Po dolasku u ZOO Safari Park slijedi slobodno vrijeme za upoznavanje životinja, zabavu i šetnju.
Nakon razgleda ZOO parka, nastavljamo u središte turističke oaze gradić Lignano Sabbiadoro. Najljepše je ljetovalište u Furlanskoj pokrajini, a leži na zelenom poluotoku koji zatvara zaštićenu lagunu di Marano. Beskrajno duge pješčane plaže, restorani, kafići, klubovi, parkovi, vile obilježavaju mjesto. Slobodno vrijeme predviđeno je za kupanje, šetnju uz obalu i gradsku jezgru te gastronomske užitke, opuštanje i zabavu. Dolazak u Rijeku na rasporedu je u večernjim satima.
undefined

POLAZAK:  25.08.2019. – GARANTIRAN POLAZAK

POLAZAK:  07:00  Rijeka i 07:15 sati Vrata Jadrana

POVRATAK:  u večernjim satima Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  170,00 HRK

Cijena uključuje:

– prijevoz turističkim autobusom prema programu,
– voditelja putovanja,
– pripremu i organizaciju putovanja,
– osiguranje od odgovornosti.

Cijena ne uključuje:
– ulaznicu odrasli cca 10 eur, djeca do 3 god. besplatno, a od 3-11 godina cca 7 eur
– ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju,
–  putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)

Više informacija i rezervacije na web stranici Adriatic Active Tours, na mail: info@adriatic-active-tours.hr ili na mob: 0915922561

Autor: Extravagant

Foto: Adriatic Active Tours