Restoran Mulino u sklopu hotela Malin u Malinskoj, spremno je dočekao jesen s novim menijem.
Meni je baziran na jesenskim plodovima i okusima, kao što su tartufi, vrganji, buća.
Nismo nikako mogli odlučiti koje jelo probati, jer nam je sve zvučalo vrlo primamljivo. Stoga smo pojele od svačega pomalo.
Evo što smo kušali s jesenskog menija:
#Hladno predjelo
Domaća kobasica s tartufima, domaći ovčji sir s tartufima, pršut, ovčji sir, focaccia
#Juha
Krem juha od gljiva
Krem juha od buće
#Toplo predjelo
Ravioli punjeni skutom u umaku od vrganja
Domaće šurlice u umaku od tartufa s listićima Parmigana Regiana
Rižoto s biftekom, rikolom i svježim tartufom
#Glavno jelo
Biftek (250g) u umaku od tartufa, pire od buće, tikvice sa žara
Cheeseburger (150 g), chedder sir, prženi luk, panceta, gljive, BBQ
#Prilozi
Tris priloga (pekarski krumpir zapečen sa sirom, pohana mozarella i prženi luk)
Unutar jesenskog menija nalaze se još sljedeća jela: carpaccio od tune sa svježim tartufom, kare crne svinje u umaku od tartufa s njokima i rep grdobine s tartufima s blitvom i krumpirom.
Svakako je ovo više nego razlog više, da se što prije uputimo u restoran Mulino kušati i te delicije.
Jedva čekamo!
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant