Jučer se u Tresorinu tražilo mjesto više. Naime, po prvi put se predstavio potpuno novi koncept pripreme hrane. Riječ je o “Jedem doma”, ideji koja je svoj začetak doživjela u Zagrebu. Tako je Rijeka postala drugi grad nakon Zagreba, koja je postala još jedan dom “Jedem doma” proizvoda.
Za one koji nisu upoznati, “Jedem doma” predstavlja premium polugotova jela na hrvatskom tržištu koja samo treba zagrijati ili ispeći. Pripremljena su od namirnica malih proizvođača, bez bijelog brašna i bijelog šećera. Svi proizvodi imaju rok trajanja, te su bez aditiva i konzervansa. Nudi široku paletu proizvoda – od tradicionalnih domaćih jela, do veganskih jela i keto prehrane…
Brojni okupljeni Riječani i Riječanke imali su priliku nazdraviti s Perla Rose, pićem dobrodošlice iz Vina Laguna.
Nakon prezentacije koju je održala direktorica i vlasnica brenda Željka Maras, uzvanici su imali priliku kušati najprodavanija jela iz “Jedem doma” ponude.
Od idućeg tjedna u sushi & oyster baru Tresorin pored Kosog tornja, moći ćete naći frižider s oznakom “Jedem doma” i kupiti premium polugotova jela.
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant