Riječka influencerica Ivana Pirizović koja nas svakodnevno oduševljava i inspirira svojim lifestyle, beauty, food i social awareness temama, ovoga puta nas je počastila predivnim obilježavanjem svog rođendana.
Ivana je odlučila pozdraviti svoje 20e i dočekati ulazak u novo desetljeće na svojstven i drugačiji način, pod nazivom “An Ode To Summer Birthday Celebration”.
Upitali smo Ivanu kako je došlo do ideje proslave ročkasa, koncepta uređenja, hrane, kao i lokacije:
Ulazak u novo desetljeće u životu je itekako važan događaj, kao i izlazak iz dvadesetih. Moje dvadesete su bile predivne i prepune iskustva, vratolomnih promjena u životu i puno rada i truda. Sav taj posao koji me okupirao mi zapravo nije dao šansu da proslavim svoj ljetni rođendan, godinu za godinom. I obećala sam si da ću 30-te dočekati u stilu, ali zahvalna za sve ono što su mi dvadesete ostavile.
Budući da na Hvaru organiziram ovakve evente za svoje goste, htjela sam sebi i sebi najbližim ljudima priuštiti isto to. Inspiracija sam si bila sama ja, moja putovanja, Nomade u Tulumu (koji mi je najljepše mjesto koje sam ikada posjetila) i sve ono što volim, a to su jednostavnost, razgovori, oda životu i vječnom ljetu, kolonijalni safari piknik, lan, povjetarac, zvuk i miris ouda.
Lokacija na kojoj je Ivana organizirala rođendansku proslavu pod nazivom “An Ode To Summer”, jer joj je ujedno namjera bila i da pozdravimo ljeto zajedno, je plaža Cesara u Medveji. Plažu je u potpunosti transformirala prvenstveno sama, a onda uz malu pomoć dragih joj ljudi:
Htjela sam da moji uzvanici osjete moj mir, da se na trenutak nađu u balončiću u kojemu se ja svakodnevno nalazim, jer ovo je zaista i bila preslika mene i svega što volim. Dress code je bio sve laneno, opušteno, bijelo i prozračno. Htjela sam da svi na trenutak napustimo sve brige ovog svijeta.
Što se tiče hrane i pića…
Hrana koju sam odlučila posluživati bila je veganska, jer sam svoje uzvanike htjela upoznati sa svojim načinom prehrane i pokazati im da može biti itekako luxe i zanimljiv, a prije svega ukusan. Za uvertiru sam posluživala veganske charcuterie plate na kojima su se pronašli moji veganski homemade proizvodi poput veganskog feta sira, umaka od sira i hummusa sa crnim sezamom.
Osim toga, posluživala sam selekciju prekrasnog povrća i voća, kao i orašastih plodova, te homemade marmeladu od luka. Nakon toga su uslijedili veganski burgeri koje su gosti zapravo sami slagali po želji. Veganska torta od čokolade je umjetničko djelo moje pretalentirane chef sestre.
Pića – budući da sam htjela da sve bude elegantno, a opet opušteno, posluživala sam Prosecco, a jedan od mojih suradnika, Limona se pobrinula da kombinirajući njezin novi okus od bazge rekreiramo Hugo, u stilu Limone.
Ivana se pobrinula da svaki njen uzvanik dobije na odlasku mali goodie paket, koji se sastojao od proizvoda Melvite i Jane Iredale s kojima Ivana uspješno surađuje.
Vjerujemo kako će se ovaj rođendan jako dugo pamtiti te ovim putem želimo još jednom poželjeti sretan rođendan našoj dragoj Ivani!
Autor: Extravagant
Foto: privatni arhiv