Kakve su šanse da dođete po vjenčanicu, a onda završite u ugodnom društvu uz koju čašu vina, pa usput dogovorite i suradnju koja će se pokazati iznimno uspješnom? Upravo to dogodilo se Slađani Bijelić i Anđelki Valentić koje s Lidijom Logar danas čine mali, ali sjajan tim sve poznatijeg branda Indestructible. Iako su dame pune posla – očekivano, obzirom na popularnost njihovih proizvoda – Anđelku smo uspjeli ukrasti od svakodnevnih obaveza za intervju u kojem smo doznali sve o ovom zanimljivom brandu.
undefined
“Indestructible je brand koji je originalno pokrenula mlada djevojka Slađana, koja trenutno živi i radi u Njemačkoj kako se tamo udala prošle godine. Ja sam PR i brand ambasador za HR tržište jer su mi marketing i odnosi s javnošću struka i strast, a u modele Indestructible zaljubila sam se na prvi pogled. Suradnja je nastala kao i svaka dobra priča nakon nekoliko čaša dobrog hrvatskog vina, kada je Slađana došla po svoju vjenčanicu u Zagreb prošle godine u veljači. Uz nas tu je i Lidija bez koje ništa ne bi bilo moguće. Ona je naš vrijedni akter koji pretvori u djelo sve ono o čemu pričamo”, započinje ovu jedinstvenu priču Anđelka.
undefined
Indestructible je posebno prepoznatljiv po ruksacima, ali i po majicama s inspirativnim natpisima, torbicama, turbanima… Odnedavno je ponuda proširena i na jednu prelijepu haljinu na koju je ovaj mali tim posebno ponosan.
undefined
“Indestructible ruksak je više od ruksaka. To je modni detalj koji je praktičan, moderan i nosiv od jutra do mraka, jedno dobar uz tenisice kao i štikle. Dalje imamo majice s natpisima koje uistinu živimo – Živi kao da sanjaš, Za let si dušo stvorena, Jer ja to mogu, Puna života, Love never fails, Heart of the warrior soul of angel, Sunshine mixed with little hurricane itd. Naše majice su najmekše majice koje ste ikada nosili i nitko nije ostao na jednoj. Tu su i trakice za kosu, turbani, male torbice a od nedavno i haljina od lana na čiju suradnju smo posebno ponosni. Haljinu je dizajnirala studentica zadnje godine TTF-a Jelena Geštakovski dok je sve sašila gospođa Dubravka iz Zagreba”.
undefined
undefined
undefined
Indestructible tim trenutno intenzivno radi na novoj aplikaciji za ruksake, uz pomoć koje će djevojke same moći složiti savršenu kombinaciju.
undefined
“Nadamo se da će aplikacija za ruksake uskoro ugledati svjetlo dana, kako bi si cure same mogle složiti model i kombinaciju boja. I sada imamo tu mogućnost da si same slože kombinacije i to ih jako veseli”, kaže nam Anđelka.
undefined
Jedna od specifičnosti Indestructible branda jesu i prirodni materijali i ručni rad. Zanimalo nas je kako ovakav pogled na modu i dizajn doživljavaju kupci?
“Odlično pitanje! Svijest je svakim danom veća i to nas jako veseli. Jer kupiti nešto što je ručno rađeno znači podržati strast, snove i ljubav nekoga. Kupiti nešto ručno rađeno šalje poruku da cijeniš sebe jer ti je bitno tko je i kako to sašio. Sve što je ručno rađeno je i ekološki osviješteno, jer svi brandovi poput nas cijene prirodu i okoliš. Ne izrabljujemo nikoga i poštujemo svakoga. Kupujmo manje i birajmo pametnije”, napominje Anđelka.
undefined
Što sve ovaj jedinstveni brand nudi možete provjeriti na društvenim mrežama: FB Indestructible Shop Croatia, IG indestructibleshopcro, tu je i web shop, a upravo od ovih dana njihove modele možete i osobno kupiti u Tkalčićevoj 80 u dućanu Skinfinity. Izvan Zagreba tu je i Tiramol u Zadru, gdje se mogu kupiti njihove majice.
undefined
“Ovim putem bi htjela zahvaliti svima koja su nas podržali od samog početka i koji su i dalje uz nas. Posebno hvala našim pratiteljima na društvenim mrežama koji nas kupuju, preporučuju i vraćaju se po još”, kaže nam na kraju Anđelka.
undefined
Sjajna poslovna filozofija, dizajn i kvaliteta koji nimalo ne zaostaju – ovom mladom timu predviđamo blistavu budućnost
Autor: Extravagant,
Foto: Promo

+