Ne možemo zamisliti prosinac bez bakalara, posebno kada ga pripreme u Hotelu Malin. I ove godine se vratila omiljena gastro manifestacija “Dani bakalara”, koja traje do Badnjaka te donosi pregršt ukusnih jela na bazi bakalara uz popratni zabavni program.
“I ove godine u bogatoj paleti nudimo više od 20 vrsta jela od bakalara, koje spremamo po tradicionalnim receptima naših nona.” – Elena Žugo, marketing Hotel Malin
Tako možete isprobati bakalar na bijelo, polpete i kroketi od bakalara, bakalar na norveški, u kori od tikvica, file od bakalara u lisnatom tijestu, bakalar u finim travama, ili pak na glagoljaški, uz kapljicu, dvije Vrbničke žlahtine.
Podsjetimo da se Dani bakalara održavaju u restoranu Royal Hotela Malin, gdje će nastupiti Klapa Kaštadi, Trio Asi, Trio G-dur te kalpa Baladur. Najbolji afterpartyji odvijat će se u whiskey and wine baru Moulin, uz Rina Petrovića, DJ Danka i DJ Alana.
Više informacija o rezervacijama možete potražiti putem web stranice ovdje ili na broj telefona 051 850 234.
Ne propustite Dane bakalare u Hotelu Malin, koji traju do 24. prosinca!
Autor: Extravagant
Foto: promo