Zamislite da pozovete goste i da ne morate većinu vremena provesti u pripremanju hrane i posluživanju? Zvuči kao odlična ideja, koja je uspješno realizirana od strane hotela Malin i restorana Mulino, kao nova “chef’s table” usluga.
Koncept je jednostavan: na vama je samo da okupite ekipu, odaberete meni i dobro se zabavite, a chef Nino Brnčić odradi sve ostalo.
Klaudija Zubović jedna je od prvih koja je odlučila počastiti svoje prijatelje chef’s table uslugom, jer joj to znači opuštanje, zabavu i druženje.
Ovim kuhanjem unutar doma želim da se približimo ljudima, da se kuha kod kuće i stvara topla obiteljska atmosfera, a i da gosti da ne moraju izlaziti iz svog doma kako bi uživali u vrhunskoj hrani. – istaknuo je chef Nino Brnčić.
Ovoga puta na meniju su se našla 4 slasna slijeda: hladno predjelo uz Karlić tartufe i maslinovo ulje uljare Punat, zatim makaruni s tartufima, juha s češnjakom i krumpirom. Kao glavno jelo bio je dry age steak iz mesnice Škokić, koji je specijalitet kuće, jer upravo takvo odležano meso krije tajnu savršenog okusa.
Gosti chef’s table-a nazdravili su aperitivom uz čašu Valometa, pjenušca vađenog iz mora, iz vinare PZ Vrbnik, dok su uz ukusno meso pili vino Korlat Merlot.
Ako želite da vas chef Nino posjeti u vašem domu, kontaktirajte osoblje restorana Mulino i pratite emisiju Extravagant već ove nedjelje, kada chef priprema delicije od bakalara.
Više, pogledajte u videu:
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant