Novo okupljanje Chef’s table-a održalo se u Malinskoj u luksuznoj Villi Marconica koju možete unajmiti preko agencije Contessa villas.
Podsjetimo da Chef’s table predstavlja novi koncept hotela Malin i restorana Mulino, koji vam omogućuje da pripremite večeru za obitelj i prijatelje uz pomoć vrhunskog chefa, da možete na miru uživati u druženju.
Vila Marconica pokazala se idealnom za jedno ovakvo druženje, koje je organizirala Hana Kalac, jedna od najpoznatijih riječkih blogerica.
Naglašavamo da ovaj Chef’s table snimljen prije donošenja novih mjera.
Na meniju Chef’s table-a našla su se jela od bakalara, uz svježe namirnice i domaću tjesteninu koje je sve pripremio chef Nino Brnčić koristeći lokalne, autohtone proizvode kao što su maslinovo ulje by Utla, Karlić bijeli tartufi, povrće iz eko vrta None Emile.
Uz bakalar savršeno su se uklopila vina i aperitivi kao što su Valomet rose pjenušac, Vrbnička žlahtina iz vinarije Frajona.
Za dodatni blagdanski duh pobrinula se Coca Cola.
Sva ova jela mogu se isprobati u hotelu Malin za vrijeme trajanja dana bakalara, dakle do Božića.
Ako želite da chef Nino kuha za Vas u Vašem domu ili u jednoj od vila, možete kontaktirati osoblje restorana Mulino u Malinskoj i riješite se stresa i obaveza oko pripremanja blagdanskog ručka ili večere.
Djelić atmosfere sa Chef’s table-a donosimo vam u videu:
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant