Domaća tjestenina, fino povrće i kozice namirnice su na koje nam odmah poteku sline. Kristian Kozmić odabrao je baš njih i skuhao jednostavno, efektno i ukusno jelo i oduševio u našem novom Extravagant chefu, a sve je pripremio u DanKüchen studiju na Škurinjama. Pravo lagano, proljetno jelo!
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
PLJUKANCI S TIKVICAMA I KOZICAMA
pljukanci
tikvice
kozice
češnjak
sol
papar
ulje
parmezan
Dok se pljukanci kuhaju u proključaloj i zasoljenoj vodi, u drugoj tavi na masnoći stavimo kozice i naribanu tikvicu. Dodamo češnjak. posolimo, popaprimo i dodamo po potrebi temeljca. Kuhane pljukance sjedinimo s umakom i još kratko kuhamo te serviramo.
Kristian Kozmić glavni je chef restorana More u Kostreni i autor dvije uspješne kuharice, Primorski pijat i Primorski pijat 2. Uživa u istraživanju hrane i pripremanju raznovrsnih kulinarskih delicija.
DanKüchen uvijek ima odlične akcije, a trenutno je prava prilika za nabavu Bosch proizvoda čija je bijela tehnika (pećnica, ploča za kuhanje, perilica posuđa, hladnjak) na posebnoj ponudi. Odaberite svoj Bosch set, najjeftiniji na tržištu!
DanKüchen RijekaOsječka 56051 227 318
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: PR