Od ovoga tjedna u rubrici “Extravagant chef” kuhamo uz Bakin’Mix, kojeg nam je predstavio poznati slastičar Tomaš Maglica u Dankuchen studiju na Škurinjama.
Bakin’Mix je hrvatski brend bezglutenskih mješavina za kruh, peciva i kolače, koje se iznimno jednostavno i brzo pripremaju. Linija Bakin’ Mix proizvoda dostupna je u sedam slatkih i slanih varijanti.
Tomaš Maglica nam je otkrio tradicionalan recept za Focacciu genovese. Za ovo fino jelo, koristili smo Bakin’ bread&pizza mix.
Zainteresirani Bakin’Mix proizvode mogu pronaći osim na All natural webshopu i u najvećim prodavaonicama Konzuma, Plodina, u Veronika delikatesama te u Brodokomerc trgovinama. Prodajna mreža se svakim danom sve više povećava, stoga je najbolje pratiti Bakin’Mix na društvenim mrežama i biti informiran o svim novostima: https://www.facebook.com/BakinMix .
Kako nam je protekla priprema bezglutenske Focaccie genovese, doznajte već ove nedjelje u 20:10h na Kanalu Ri i na našem portalu!
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant