Admira Eibek, vlasnica riječkog brenda za tjesteninu PAŠTAda nedavno nas je osvojila svojom maškaranom PAŠTAdom, a u najnovijem Extravagant chefu pripremila je mirisnu PAŠTAdu i još nas jednom oduševila svojom svježom tjesteninom!
Ovo zanimljivo i ukusno jelo pripremila je u uvijek ugodnom ambijentu DanKüchen studija na Škurinjama.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
MIRISNA PAŠTAda
100g PAŠTAda tagliatella od špinata
15 g maslaca
20 g sira grana padano
1 burata
listovi svježeg bosiljka
sol, maslinovo ulje
Zakuhamo vodu i dobro posolimo. Ubacimo svježu tjesteninu u vodu. Kuhamo do jedne minute. U tavi rastopimo maslac, dodamo kuhanu tjesteninu i malo vode od kuhanja te naribamo granu padano. Tjesteninu prebacimo na tanjur i serviramo uz buratu, granu padano, listove bosiljka i par kapi maslinovog ulja.
DanKüchen uz izvrsnu ponudu uvijek ima i odlične akcije, a trenutno je prava prilika za nabavu Bosch proizvoda čija je bijela tehnika (pećnica, ploča za kuhanje, perilica posuđa, hladnjak) na posebnoj ponudi. Odaberite svoj Bosch set, najjeftiniji na tržištu!
DanKüchen RijekaOsječka 56051 227 318
Obožavamo jela od tjestenine, a posebno kada su pripremljena s ovoliko ljubavi! Nadamo se da vas je Admira privukla svojim receptom i da ćete probati PAŠTAda tjestenine, a možda se i okušati u ovom receptu!
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant