U Dankuchen studiju Afrodita Spina iz Vendorama delikatese pripremila nam je novo jelo – gnocchi sardi sa ‘nduja calabrese. I u ovom receptu koristili su se samo najbolji talijanski sastojci!
Osim fantastičnog okusa, posebno nam se sviđa koliko je ovo jelo toliko jednostavno pripremiti. Donosimo recept u nastavku!
GNOCCHI SARDI SA ‘NDUJA CALABRESE
Sastojci:
– tjestenina gnocchi sardi
-‘nduja calabrese
– passata od rajčice
– sir parmigiano
– češnjak
– korica od limuna
– ekstradjevičansko maslinovo ulje
Priprema:
Na tavu stavimo maslinovo ulje, češnjak. Skuhamo gnocchi sardi te nasjeckamo ‘nduju calabrese.
Potom na tavu ulijemo pasatu od rajčice, dodamo mascarpone, kuhane gnocche. Serviramo na tanjur i naribamo preko parmigiano i limun.
Dobar tek!
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant