Dolaskom hladnijih jesenskih dana, krem juhe su idealna opcija za obrok. Jedna od najdražih nam je svakako juha od bundeve, koju smo pripremili s Jelenom Urukalo Murina u Dankuchen studiju na Škurinjama.
Za ovo jelo koristili smo Kikkoman soja umak i Go-Tan kokosovo mlijeko iz linije proizvoda Nikas.
Recept za ukusnu i zasitnu juhu od bundeve, pročitajte u nastavku!
KIKKOMAN JUHA OD BUNDEVE
Sastojci:
– bundeva
– Kikkoman soja umak
– Go-Tan kokosovo mlijeko
– luk
– češnjak
– krumpir
Priprema:
Skinite gornji dio bundeve i prerežite je na pola. Izvadite i bacite sjemenke. Narežite na komadiće te zajedno s nasjeckanim krumpirom i kapulom ubacite u kipuću vodu.
Potom skuhanu bundevu i krumpir stavite u Xiaomi smart blender. Prebacite smjesu u padelu i na srednjoj vatri dodajte Go-Tan kokosovo mlijeko te Kikkoman soja umak i miješajte dok ne zavrije.
Za kraj servirajte juhu i dekorirajte po vlastitoj želji.
Dobar tek!
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant