Jesen je konačno počela pokazivati svoje pravo lice. Stoga smo u kuhinju Dankuchen studija na Škurinjama pozvali Dina Bubičića da nam pripremi prigodno jelo; rižu na mlijeku s bundevom.
Za ovo jelo koristili smo Nikaosve proizvode: Riso Scotti Arborio i Scotti rižino mlijeko.
Recept slijedi u nastavku!
RIŽA NA MLIJEKU S BUNDEVOM
Sastojci:
– Riso Scotti Arborio
– Scotti rižino mlijeko
– maslac
– bundeva
– limun
– vanilin šećer
– šećer
Priprema:
Skuhamo rižu u koju dodajemo Scotti rižino mlijeko. Zatim ubacujemo vanilin šećer, šećer i nastavljamo dalje miješati na laganoj vatri.
Na tavu stavljamo maslac da se zagrije i otopi, nakon čega dodajemo bundevu narezanu na komadiće i šećer i miješamo.
Brzo i fino jelo je spremno za posluživanje.
Dobar tek!
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant