Dočekali smo prosinac i njegove brojne gastronomske poslastice, a Davor Lukas Bajo, naš Extravagant chef, ove se nedjelje odlučio za morski specijalitet. U lijepo uređenom DanKüchen studiju na Škurinjama, pripremio je tatarski od kozica, zanimljiv recept koji će sigurno odgovarati brojnim nepcima.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
TATARSKI OD KOZICA
kozice
limun
sol
0,05 l maslinovog ulja
tostirani kruh
maslac
Kozice očistimo i posolimo meso. Iscijedimo pola limuna, dodamo sol i maslinovo ulje. Isjeckamo nožem i ohladimo 15 minuta. Poslužimo na tostiranom kruhu s maslacem. Dobar tek!
DanKüchen kuhinje uvijek nude više. Radne ploče od 700 mm dubine trenutno su u ponudi po cijeni klasičnih, lakirane kuhinje su na 30 posto dodatnog popusta, a donje elemente u XL visini možete dobiti po cijeni normalnih elemenata.
Isporuka kuhinja je unutar dva mjeseca, montaža je vrhunska, brza i kvalitetnija s timom od tri montera, a okovi marke Blum već su više od 60 godina dio tradicije.
DanKüchen RijekaOsječka 56051 227 318
![Extravagant chef: Davor Lukas Bajo priprema tatarski od kozica Extravagant chef: Davor Lukas Bajo priprema tatarski od kozica](https://extravagant.com.hr/wp-content/uploads/2023/11/Dankuchen-Davor-Lukas-07.jpg)
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant