Davor Lukas Bajo, frontman riječke grupe Fit, pravi je primjer kako glazba i kuhanje mogu ići ruku pod ruku. Svjestan stresnog posla i nedostatka vremena za kuhanje kod zaposlenih ljudi, Bajo već godinama smišlja ukusna gotova jela i umake pod imenom Bajo’s. Rado priprema riblja i mesna jela, a u našem Extravagant chefu odlučio se za carpaccio od brancina koji je pripremio u predivnoj DanKüchen kuhinji u njihovu studiju na Škurinjama.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
CARPACCIO OD BRANCINA
1 brancin
limun
naranča
sol
kapari
maslinovo ulje
DanKüchen RijekaOsječka 56051 227 318
Ribu filetiramo, izrežemo na tanke trakice te iscijedimo limun i naranču. Dodajemo litru vode i malo octa iz kapara, posolimo i uronimo ribu u tekućinu. Kod posluživanja dodamo maslinovo ulje i kapare.
DanKüchen kuhinje jamče najbolji omjer cijene i kvalitete, a na neke možete ostvariti i popust do 55% te samo kod njih po cijeni obične, dobiti kuhinju s lakiranim frontama. Jedinstveni BLUM okov čini kuhinju funkcionalnijom, a trenutno imaju posebnu ponudu 3 + 1 gratis na Bosch uređaje.
DanKüchen krasi kvalitetnija montaža, brza isporuka, bolja kvaliteta materijala i direktna isporuka iz tvornice, a vrše izmjere i idejna rješenja vaše nove kuhinje GRATIS.
Bajo kuha svaki dan i uživa u kuhanju, a posebno voli hladna predjela i sirovu ribu što je i utjecalo na njegov odabir za recept za Extravagant chefa.
Bajo: “Ljubav i strast ključ su za savršeno jelo. A koja je poveznica između glazbe i kuhanja? Izgleda da mi koji se time bavimo jednostavno volimo ugoditi ljudima.”
Nakon nezaboravnog koncerta kojim je Fit obilježio 40.godina postojanja, Bajo je spreman za nove izazove, i glazbene i kulinarske. Novi singl, mnogi koncerti te proširenje gastro ponude na veganske maneštre i rižote samo su neke od zanimljivosti koje nam sprema ovaj svestrani umjetnik.
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant