Extravagant nastavlja uspješnu suradnju s Dankuchenom na Škurinjama, gdje ćemo i ove sezone pripremati nova zanimljiva jela.
Tim povodom ugostili smo poznate food blogerice i influencerice koje su se vrlo rado odazvale današnjem druženju uz slatke zalogaje.
Dankuchen kuhinje su već više od 50 godina na glasu kao jedne od najprodavanijih na tržištu koje krasi kvaliteta, vrhunski dizajn, funkcionalnost te najvažnije – odličan omjer cijene i kvalitete.
“Izuzetno mi je drago da se dugogodišnja suradnja Extravagant i Dankuchen studia Rijeka nastavlja i u novoj sezoni. Salon je nedavno opremljen najmodernijim modelima kuhinja, te će doista biti užitak snimati nove epizode Extravagant chefa. U novoj sezoni podržao nas je i A1 all natural, a s obzirom da se svi sve više nastojimo zdravo hraniti, sigurna sam da će recepti koje pripremamo u suradnji s Bakin’ Mix proizvodima biti zanimljivi ogromnom broju naših čitatelja i gledatelja.” Maja Uremović, glavna urednica Extravaganta
Majino mišljenje dijeli i voditeljica riječkog Dankuchena Sanja Špehar:
Jako smo zadovoljni suradnjom s Extravagantom i nadamo se da je ovo samo jedno od mnogih druženja, koje nas čeka. Uvijek imamo akcije, ovisno o vašim željama kako biste htjeli da vam kuhinja izgleda. Pozivamo sve gledatelje i čitatelje da dođu pogledati naše nove modele kuhinja iz ponude.

Maja Uremović i Sanja Špehar
Kad smo se dotaknuli Bakin’ Mixa, podsjetimo da taj brend obuhvaća bezglutenske mješavine za pravljenje kruha, peciva i kolača te se asortiman sastoji od 7 slatkih odnosno slanih varijanti.
Više o prednostima Bakin’ Mixa otkrila nam je Iva Delić:
Misao vodilja pri stvaranju ovog proizvoda bila nam je olakšati svakodnevnu pripremu jela osobama koje su oboljele od celijakije. U tome smo i uspjeli, jer dodavanjem svega par sastojaka u Bakin’ Mix mješavine dobiju se gotova jela i slastice. Bakin’ Mix uvršten je i na listu lijekova HZJZ-a tako da ga oboljeli od celijakije mogu na recept zatražiti u ljekarni.
Isto tako, Bakin’ Mix je postao i dobitnik svjetski poznate nagrade “Red Dot” za najbolji dizajn ambalaže.
U ugodnom ambijentu Dankuchena uživale su influencerice Hana Kalac, Martina Novosel, Bojana Matek i Ana Srdoč, koje nisu krile oduševljenje kvalitetom i vrhunskim dizajnom kuhinja.

Hana Kalac

Hana Kalac i Bojana Matek

Ana Srdoč
Veselimo se pravljenju novih jela u Dankuchen studiju i u novoj sezoni Extravaganta koja počinje ove nedjelje, 03. listopada!
Više pogledajte u videu:
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant